کباب حسینی- هندی مخصوص سحر!

مواد لازم جهت 6 تا 7 نفر:

گوشت گوسفند                                        1 کیلو

پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده           10 تا 15 عدد

پیاز ساطوری                                           1عدد

سیر کوبیده                                             1 حبه

ماست                                                   1پیمانه

زنجبیل                                                   نصف قاشق چایخوری

کره                                                        150 گرم

زردچوبه                                                 1قاشق مرباخوری   

نمک، فلفل                                             به میزان لازم


طرز تهیه :

گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی  ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .

 سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و 1-2 ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .

کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید .

نوش جان، التماس دعا



منبع:
http://banou.mihanblog.com