سالاد آلزاس (فرانسه)

http://upload.iranvij.ir/images_mordad/t1nruz8xi4mvfquwx.jpg

موادلازم :

سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده 1 کیلو
آب مرغ یا آب قلم 1 پیمانه
لبو ی کوچک رنده شده 1عدد
تخم مرغ آب پز سفت 2 عدد
خیار شور خورد شده 1عدد
جعفری ساطوری شده 2-3 شاخه
سس مایونز 1 پیمانه
سرکه 1قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

سیب زمینی را در ظرف سالاد بریزید و آب مرغ یا آب قلم داغ و سس مایونز و سركه را روی آن بدهید و نمك و فلفل بپاشید و بگذارید خنك شود. سپس در یخچال بگذارید تا ببندد. این سالاد را گرم هم می خورند.
 



منبع:
http://banou.mihanblog.com